Υπηρεσία
Global Way


Περιγραφή

Σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική γραμμή πάνω στην οποία είναι συνδεδεμένος ο συναγερμός σας, ουσιαστικά ακυρώνεται η δυνατότητα επικοινωνίας του σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, με το οποίο είναι συνδεδεμένος. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις ημέρες μας. Οι επίδοξοι εισβολείς πρώτα κόβουν τις γραμμές τηλεπικοινωνιών και μετά εισβάλουν στο χώρο.


Για την υπέρβαση αυτής της αδυναμίας, η εταιρία μας παρουσιάζει την υπηρεσία Global Way. Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί μέσω ειδικής συσκευής η οποία έχει ενσωματωμένη μια Global Sim κάρτα που λειτουργεί και με τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας. Σε περίπτωση χαμηλού ή καθόλου σήματος του ενός παρόχου (είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω παρεμβολών από τον εισβολέα), γίνεται αυτόματη μεταγωγή στον επόμενο πάροχο, χωρίς κανέναν προγραμματισμό ή ανθρώπινη επέμβαση.


Μέσω της υπηρεσίας αυτής, αποστέλλονται στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της εταιρίας κωδικοποιημένα σήματα της λειτουργικής κατάστασης του συναγερμού σας, κάθε 2 λεπτά, αντί του συνηθισμένου που είναι μια φορά την ημέρα. Σε περίπτωση διακοπής της επικοινωνίας, οι χειριστές εφαρμόζουν άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
 

Διευκρίνιση

Η Υπηρεσία «Global Way» προϋποθέτει την Υπηρεσία Λήψης Σημάτων Συναγερμού (CMS).