Η φιλοσοφία μαςΗ εταιρία μας, Virtual International SA, δημιουργεί και επιστρατεύει τεχνολογία που παρουσιάζεται παγκοσμίως ως μοναδικά αποτελεσματική. Παρέχει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο υπηρεσιών με σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους που την καθιστούν πλήρως αξιόπιστη και ακέραιη. Η συνεχής εξέλιξη και προσπάθεια της Virtual International είναι τα όπλα της και πλέον είναι σε θέση να νιώθει περήφανη για τα συστήματα και τις υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρει.Η πορεία μας έως σήμερα


 • 1992 / 1995

  Ίδρυση τεχνικής εταιρείας με κύριο αντικείμενο τις υποδομές των συστημάτων ασφαλείας.

  Εφαρμόζονται εξελιγμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών για τον απομακρυσμένο έλεγχο εγκαταστάσεων.

 • 2000 / 2002

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

  Η Universal Studios μας εμπιστεύεται για την υλοποίηση της πανευρωπαϊκής διασύνδεσης των τηλεφωνικών της κέντρων, μέσω VoIP τεχνολογίας.

 • 2002 / 2003

  Εγκαθιστούμε και παρέχουμε τα συστήματα ασφαλείας και τηλεπικοινωνιών του Ζάππειου Μέγαρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής Ευρωπαϊκής προεδρίας, και αναλαμβάνουμε την πλήρη λειτουργία των εγκαταστάσεων καθ' όλη την διάρκειά της.

  Η επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων μας αναθέτει την υλοποίηση των συστημάτων ασφαλείας του Κέντρου Τύπου (IBC, MPC).

 • 2007 / 2009

  Αξιοποιούμε διεθνή τεχνογνωσία για τη βελτίωση των λύσεων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης και της περιμετρικής ασφάλειας εγκαταστάσεων.

  Επενδύουμε και ενσωματώνουμε την τεχνολογία Video Analytics στον <<πυρήνα>> των λύσεων μας.

 • 2010 / 2012

  Συνεργαζόμαστε με τμήματα ερευνών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, εξειδικευμένων σε τεχνολογίες και εφαρμογές Video Analytics με πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά στην περιμετρική ασφάλεια.

  Ίδρυση της εταιρίας Virtual International SA ως πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας. Αιχμή του δόρατος, η καινοτόμος υπηρεσία περιμετρικής προστασίας Virtual Guard®.

 • 2015 έως σήμερα

  Η Virtual International επενδύει σε νέο αυτόνομο κτίριο εξοπλισμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Παράλληλα, δημιουργείται το Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

  Δημιουργούμε και επιστρατεύουμε τεχνολογία, η οποία παρουσιάζεται παγκοσμίως ως μοναδικά αποτελεσματική.